دسته
وب سايت رسمي هفته نامه تعطيلات نو
عكسهاي طبيعت زيباي ايران
اكوتوريسم همراه با حفظ محيط زيست
گردشگري
گردشگري
سازمان ميراث فرهنگي
پرتال استان اصفهان
نقشه گردشگري كاشان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 119655
تعداد نوشته ها : 79
تعداد نظرات : 1
Rss
طراح قالب
GraphistThem252

به مناسبت گراميداشت هفته بسيج، گلزار شهداي گمنام دانشگاه كاشان با حضور جمعي از اساتيد، كاركنان و دانشجويان غبارروبي و عطرافشاني شد.

غلامعلي ناظمي، مسوول بسيج كاركنان دانشگاه كاشان، هدف از برگزاري اين مراسم را تجليل و تكريم از مقام شامخ شهدا و ياد و خاطره بسيجيان ذكركرد.

 

وي، برگزاري مسابقه فرهنگي به مناسبت هفته بسيج، چاپ وارائه بروشور گراميداشت هفته بسيج در بين كاركنان و سخنراني را از ديگر برنامه‌هاي هفته بسيج كاركنان اين دانشگاه برشمرد.

دسته ها : مشاهیر کویر
دوشنبه 1390/9/7 21:16

روز مهرورزي، با لالايي مسن ترين بانوي نوش آبادي غروب كرد.

به همت انجمن دوستداران آثار تاريخي و مفاخر فرهنگي نوش آباد، همايش يك روز ه  "پدربزرگها،مادربزرگها، آيه هاي ماندگار" در خجسته زادروز ميلاد رسول رحمت و مهرباني در كتابخانه عمومي اين شهر تاريخي برگزار شد.

اين همايش به منظور تجليل از 300 سالمندي برگزار شد كه بيش از 75 بهار و زمستان را در اين زمين خاكي منشا بركت بودند.

" مهندس سيف الله امينيان" مشاور رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري سخنران و تنها مسوول اجرايي حاضر در اين همايش بود.

مهندس امينيان گفت: هرجا پيري نيست، نوري نيست. پدربزرگها و مادر بزرگها، حلقه اتصال همه فاميل هستند پس حرمت آنها را نگه داريم.

معاون سابق سازمان ميراث فرهنگي افزود: سالمندان ارزشهاي جامعه و مايه بركت هستند پس قدر اين ارزشها را بدانيم.

وي اظهار داشت: در زمانهاي قديم، وقتي پيري در كوچه اي بود، هيچ سواره اي از آنجا رد نمي شد و سواره ها هم به احترام آنها پياده مي شدند.

وي با تجليل از برگزار كنندگان مراسم گفت: نوش آباد، شهر تاريخ است و با اجراي اين همايش به همه ايران درس داد كه بايد هميشه از بزرگترها تجليل كرد و چه روزي بالاتر از روز ميلاد پيامبر اسلام(ص) كه با اخلاق كريمانه خود اسلام را گسترش داد.

اين مراسم كه از ساعت 3 شروع شده بود، تا ساعت 5/6 به طول انجاميد .

پايان بخش اين مراسم لالايي، خانم "فرخ قنبري" 101 ساله و  مسن ترين بانوي نوش آباد و اذان "سيدمهدي نقوي" موذن پير اين شهر بود.

استقبال از اين مراسم به حدي بود كه ساعت 5/3 سالن 500 نفره همايش پر شده بود از سالمندان و نوه هايشان و بيش از 200 نفر بر روي صندليهاي لاستيكي چيده شده در راهرو و يا ايستاده در سالن اين مراسم را تماشا مي كردند.

شنبه 1390/8/28 21:1

وجود شخصيتهاي علمي، فرهنگي و ادبي آران و بيدگل شاخصه مهمي در بازيافت پيشينه فرهنگي اين شهر است كه برپايي حوزه‎هاي درس، تربيت و پرورش انديشه‎هاي ديني و مراودت و معاشرت عالمان اين شهر با بزرگان عصر خود موجب فراهم شدن فضايي معنوي و بستري مناسب براي رشد و شكوفايي انديشه و استعداد طالبان معرفت بوده است.

از بزرگان و معاريف علوم ديني وادبي كه آثار و تأليفاتي از آنان به جا مانده است مي‎توان به ملا غلامرضا آراني، ملا محمد جعفر بيدگلي، آيت الله عاملي و ملا محمود فاضل بيدگلي، اديب بيضايي آراني، ملا سليمان صباحي بيدگلي، نظام وفا و واصف بيدگلي نام برد.

در بيان استعدادها و پشتكارهاي علمي و فرهنگي جوانان اين شهر همين بس كه علامه دهخدا در لغت‎نامه خود ضريب هوشي بالا را از ويژگي مردم اين شهر ذكر كرده است.كه وجود بيش از 5 هزار دانشجو و فارغ‎التحصيل گواه اين نكته است.

دسته ها : مشاهیر کویر
جمعه 1390/8/13 14:13

مقبره اين شاعر بزرگ مرثيه سراي ايران كه در سال 996 قمري وفات يافت و در كنار خانه مسكوني خود به خاك سپرده شد؛ در خيابان محتشم كاشان واقع است.

در ناحيه جنوب غربي كاشان و در كنار گورستان قديمي فيض، بقعه علامه محدث ملا محسن فيض كاشاني (از بزرگترين علماي اسلامي قرن 11 ه.ق) قرار دارد كه در قرن 13 قمري به تقاضاي ابونصر فتح الله خان شيباني شاعر بزرگ عصر قاجار توسط فرهاد ميرزاي قاجار احداث شده است

X